Crematorium Ede en Omgeving

Hét crematorium van Ede

 

Crematorium Ede, ook wel Crematorium Slingerbos of Yardenhuis Ede genoemd ligt in de bosrand van de veluwse plaats Ede. In het hart van de Gelderse vallei, aan de noordkant van de gemeente. 

Het crematorium staat bekend om zijn warme interieur en de prachtige ligging. Naast de gemeentelijke begraafplaats van Ede, in de bosrand, ligt dit crematorium. Vanuit de aula heb je uitzicht op het Edesche bos en kan je tijdens de uitvaart vogels spotten maar ook eekhoorns druk bezig zien met eikeltjes. 

De koffiekamer herbergt een huiselijk interieur waardoor er een warm afscheid mogelijk is. Het crematorium van Ede is eigendom van een grote landelijke onderneming. Dit merk je helaas ook zodra je het crematorium binnenkomt. Veel reclame is aanwezig. Probeer dit te vergeten en je voelt je al gauw thuis. 

 

Kenmerken van het crematorium:

  • Aula met 125 zitplaatsen. Bij grote groepen wordt de ontvangstruimte en/of de koffiekamer betrokken

  • Twee koffiekamers met 90 en 60 zitplaatsen, voldoende staanplaatsen. Avonddiensten mogelijk in overleg

  • Mogelijkheid om de overledene te begeleiden naar de ovenruimte

  • Uitgebreide cateringmogelijkheden.

  • Voor intieme groepen is een afscheid in de familiekamer ook mogelijk

  • Vleugel, orgel, ringleiding en beamer aanwezig in de aula

 

Het crematorium noemt zichzelf ook wel een uitvaartcentrum. Dit gezien ze veel diensten leveren zoals ieder ander uitvaartcentrum ook doet. Echter heeft Ede meerdere uitvaartcentra die tevens terecht kunnen in het crematorium voor het verzorgen van een crematie.

 

Adres: 

Slingerboslaan 15

6718 ZA Ede

 

Telefoonnummer:

0318 610 953 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere Crematoria Omgeving Ede